Medifix

Leverancier in medisch meubilair en zorgproducten

Amphia Ziekenhuis kiest voor de ZeroG behandelstoel

“Medifix is als beste naar voren gekomen omdat de kwaliteit en prijsstelling de juiste is.”

Gerard Jacobs, Amphia Ziekenhuis, Breda


Datum: november 2021
Expertise: Inrichting dagbehandelkamer

Op 17 november 2021 werd de nieuwbouw van Amphia officieel geopend. Een nieuw tijdperk voor dit topklinische ziekenhuis. Een tijdperk waarin iedereen samenwerkt aan een gezonde toekomst. En daar dragen wij graag ons steentje aan bij.

Op een plek waar ze werken met de meest innovatieve technieken en medische hulpmiddelen zoeken ze uiteraard ook medisch meubilair wat daarbij past. Na een uitgebreide onderzoeksperiode waarin verschillende behandelstoelen werden getest zijn die van ons als beste beoordeeld.

De behandelbanken en stretchers worden naar alle tevredenheid gebruikt. De behandelbanken op de verschillende poli`s en de stretchers op de spoedeisende hulp. Daarnaast hebben wij ook de ZeroG behandelstoelen mogen leveren voor op de dagbehandeling orthopedie.

De ZeroG behandelstoel vervangt zowel een standaard ziekenvervoerwagen als een elektrisch ziekenhuisbed. Het is een innovatieve oplossing die is ontwikkeld als reactie op de nieuwste trends op het gebied van poliklinische chirurgie en postoperatief herstel. Patiënten worden voorbereid op de operatie en in dezelfde stoel naar de OK gebracht. Omdat de behandelstoel volledig plat gelegd kan worden, is de patiënt makkelijk over te verplaatsen naar de operatietafel.


Amphia Ziekenhuis kiest voor de ZeroG behandelstoel