Medifix

Leverancier in medisch meubilair en zorgproducten

Pharmasafe®

Met de productlijn van Pharmasafe® hebben wij in de afgelopen jaren een sterk merk opgezet. Deze producten worden worden voornamelijk gebruikt als medicijn- en/of verbandkast en zijn leverbaar in verschillende maten. Ook opiatenkastjes en medicijnkluisjes worden gemaakt door ons merk Pharmasafe®.

Pharmasafe® is een door Medifix zelf ontwikkelde productlijn. Het merk is ontstaan naar aanleiding van de vraag naar medicatieopslag en -distributie met een huiselijke uitstraling. In het kader van duurzaamheid zijn wij er erg trots op dat deze productlijn volledig in Nederland wordt geproduceerd. Bekijk hier de eigentijdse en warme kleuren die het maatwerk product uniek maken. 

Pharmasafe® heeft als belangrijkste kernwaarden:

  • Veiligheid
  • Hygiëne
  • Privacy
  • Maatwerk is de standaard

De huiselijke, veelzijdige en eigentijdse producten vormen samen één complete productlijn voor de expertise ‘Medicatieopslag & distributie’ bestaande uit medicijnkasten, verbandkasten, medicijnwagens, verbandwagens, wandkasten, medicijnkluisjes en opiatenkastjes. De producten zijn op maat te maken en naar wens samen te stellen waardoor ieder product uniek is en afgestemd op uw wensen en behoeften.  

Wij staan u graag persoonlijk te woord om u te voorzien van het juiste advies