Medifix

Leverancier in medisch meubilair en zorgproducten

Verpleeg- en ziekenhuisbedden

Naast onze expertise in opslag en distributie van medicatie en de inrichting van de dagbehandelkamer zijn wij al jaren bekend in de wereld van verpleeg- en ziekenhuisbedden. Samen met onze gerenommeerde partner Malsch bieden wij een uitgebreid en volledig assortiment. Verpleegbedden die voldoen aan de hoge eisen van de actieve 50+. En ziekenhuisbedden voor allerlei afdelingen binnen een ziekenhuis of kliniek. Onze verpleeg- en ziekenhuisbedden zijn standaard al volledig uitgerust maar kunnen naar wens worden uitgebreid.

Verpleegbedden

De zorgvraag veranderd, vooral voor senioren. Medifix sluit hier bij aan met haar verpleegbedden voor mensen met hoge eisen aan design en comfort in de zorgomgeving. Het aanbod aan wonen en woonstijlen voor deze fase van het leven is tegenwoordig zeer divers. Denk hierbij aan meergeneratiewoningen, zorgdeelwoningen of dienstverlenend wonen. Bij deze kleinschalige woonprojecten is al rekening gehouden met de toegenomen vraag van de nieuwe generatie senioren, die lang voordat er sprake is van zorgvraag of een handicap, nadenkt over zorg en de gewenste vorm van wonen op latere leeftijd. Verpleegbedden en meubelen voor mensen met hoge eisen aan design en comfort in de zorgomgeving kunnen met een gerust hart hun vraag neerleggen bij Medifix.

Ziekenhuisbedden

Ziekenhuisbedden voldoen uiteraard ook aan de hoge eisen van de zorg. Zowel bij kortdurend verblijf als langdurige zorg speelt het bed een cruciale rol voor de leefomgeving van de patiënt. Met een strak design en volledige functionaliteit wordt een maximum aan flexibiliteit en veiligheid geboden. Onze ziekenhuisbedden overtuigen door de uitstekende afwerking. De hoogwaardige mix van aluminium en laminaatpanelen garandeert een lange levensduur, maakt reinigen eenvoudig en zorgt voor extreme stabiliteit. Dit komt tot uiting in een veilige werklast van 250 kg bij de standaarduitvoeringen en zelfs van 300 kg bij de XL-uitvoering. Pluspunten van onze ziekenhuisbedden zijn: one-hand bediening, degelijke uitstraling, sterke zijhekken en gedeelde bedhekken.