Service & onderhoud

Het spreekt voor zich dat medisch meubilair onderhoud nodig heeft, echter in de praktijk blijkt dat er door drukte hier vaak pas aandacht aan geschonken wordt wanneer het product niet meer functioneert. De meeste problemen kunnen namelijk voorkomen worden door preventief onderhoud. Dit voorkomt niet alleen problemen, maar verlengt tevens ook de levensduur van de producten.

Medifix bied hiervoor een preventief onderhoudscontract aan zodat u producten jaarlijks worden gecontroleerd.

Wat houdt een preventief onderhoudscontract in?
Eenmaal per jaar, op een met u samen overeengekomen datum, wordt het product door ons volledig schoon gemaakt, nagekeken en getest. Kleine onderdelen die vervangen moeten worden zijn hierbij inbegrepen.Doormiddel van een checklist houden we bij welke onderdelen gecontroleerd zijn. De gecontroleerde producten worden ook voorzien van een sticker waarop de controledatum staat vermeld.

Wat zijn de voordelen voor u?
Door een preventief onderhoudscontract worden uw producten periodiek geïnspecteerd en deskundig onderhouden. Hierdoor blijven uw producten in goede staat en kunnen deze optimaal blijven functioneren. Goed onderhoud verlengt zo de levensduur van uw producten. Daarnaast zorgt het ook nog voor verbetering van de werkomstandigheden voor de medewerkers.