Medifix

Leverancier in medisch meubilair en zorgproducten

Nieuwe directeur bij Medifix

Met trots kunnen wij melden dat Peter van Driel sinds 1 februari is gestart als algemeen directeur. Hij staat aan het roer van een bedrijf met een lange historie en heeft veel zin om deze mooie organisatie sturing te gaan geven. In deze rol kan hij zijn ambitie vormgeven om te ondernemen en verder te gaan bouwen aan Medifix.

We stellen hem graag aan je voor.

Peter, je eerste weken bij Medifix zitten erop. Wat is je eerste indruk van Medifix? En wat kunnen we van jou verwachten?

“Maak daar gerust meervoud van, al vele indrukken mogen opdoen met de collega’s door gezamenlijk klanten te bezoeken en gesprekken te hebben met onze samenwerkingspartners Malsch en Silentia. Ik zie een organisatie waar maatwerk voor klanten mogelijk is en advisering gebeurt op basis van onze expertises 'opslag en distributie medicatie', 'inrichting behandelkamers' en 'verpleeghuisbedden'. Het is leuk te zien dat we hiermee vraagstukken oplossen die direct effect hebben op de dagelijkse praktijk van de zorg. Je merkt dat iedereen bij Medifix zich daarbij betrokken voelt en communicatielijnen kort zijn om mee te helpen oplossingen te leveren.

Mijn enthousiasme voor Medifix komt door de unieke positie die we hebben om vanuit expertises mee te denken met de dagelijkse praktijk van de zorg. Naast de eigen productlijn Pharmasafe (opslag en distributie medicatie) kunnen we samen met onze distributeurs veel betekenen als totaalleverancier voor specifieke vraagstukken. Ik denk dat we daarin nog veel meer kunnen betekenen richting de toekomst.

Wat mij ook erg aanspreekt is de concreetheid van onze oplossingen, elke ochtend loop ik via onze showroom met onze producten naar mijn kantoor. Ook bij klanten is het leuk te zien dat onze producten er 'echt' staan, hoe concreet wil je het hebben ?.

Ik breng een gezonde dosis ondernemerschap mee naar Medifix, het werken met commerciële teams en kennis over de diverse zorgsegmenten en hoe verschillend de dynamiek tussen klant en leverancier is. Met dat laatste bedoel ik het type assortiment dat gangbaar is op de werkvloer, de wijze van belevering en manier waarop service ingericht dient te worden. Dat is echt heel verschillend qua dynamiek tussen bijvoorbeeld een ziekenhuis en een zorginstelling.

Samen gaan we een mooie toekomst tegemoet!"

Nieuwe directeur bij Medifix