Medifix

Leverancier in medisch meubilair en zorgproducten

Met een Malsch bed ben je goed uitgerust

Waar zorgcentra enkele jaren geleden haast overal praktisch en doelgericht werden ingericht, worden bij nieuwbouwprojecten tegenwoordig moderne woonconcepten toegepast volgens het ‘universeel ontwerp’-principe. Dit betekent dat gebouwen zo worden ingericht dat een zo divers mogelijke groep er gebruik van kan maken om maximale toegankelijkheid te verzekeren. Door voortdurend te innoveren, is Malsch in staat om continu te voldoen aan de steeds veranderende (zorg) vraag.  Naast de gestandaardiseerde producten die de fabriek dagelijks in grote aantallen verlaten, worden er op projectbasis ook exclusieve ambachtelijke meubels onder het merk ‘Malsch Individual’ vervaardigd, waarmee zij sterk inspeelt op de persoonlijke wensen van haar klanten. 

Het bestverkochte product in het segment hooglaagbedden is het design hooglaagbed ‘AURA’. Dit bed is al onderscheiden met de Red Dot en de German Design Award en heeft een bijzonder huiselijke uitstraling. Het moderne hooglaagbed beschikt over de nieuwste technologie en uitgebreide functies en maakt zo eigentijdse, comfortabele en flexibele zorg mogelijk. Met stof of leder beklede bedfronten en massief houten bedombouwen geven het hooglaagbed een zeer knusse uitstraling. Het bed maakt bovendien efficiënte valpreventie mogelijk doordat het op slechts 25 cm (bovenkant van het ligvlak) boven de vloer kan worden ingesteld. In combinatie met het nieuwe Malsch SensiCare uit-bed-detectiesysteem stelt het mensen op een innovatieve manier in staat een zelfstandig leven te leiden zonder vrijheidsbeperkende maatregelen. Het assortiment van het Duitse familiebedrijf wordt aangevuld met een uitgebreid programma kasten, zitmeubelen en accessoires.

Malsch is de perfecte partner voor ons met haar jarenlange ervaring. Met het holistisch ontwerp van de bewonerskamers komen we tegemoet aan de toegenomen vraag van een nieuwe generatie ouderen die gaandeweg meer zorg nodig heeft en die meer waarde hecht aan een veelzijdig zorgaanbod en een comfortabele kamerinrichting zoals in een hotel. Onze zusteronderneming Malsch Nederland B.V.is exclusief leverancier van deze bedden. Samen staan wij dan ook voor  hoogwaardige, uiterst praktische, comfortabele en veilige hooglaag- en ziekenhuisbedden met een lange levensduur.

Met een Malsch bed ben je goed uitgerust