Medifix

Leverancier in medisch meubilair en zorgproducten

Medische trolleys voor het ziekenhuis

Of je nou op zoek bent naar een verbandwagen, prikwagen of medische trolley, wij hebben een passende oplossing voor je. Onze medische trolleys voor het ziekenhuis zijn er in verschillende modellen, afmetingen en kleuren. Zowel met een klinische uitstraling als in warme, houttinten. En altijd met een breed scala aan accessoires.

Een goede medische trolley is een wezenlijk onderdeel voor de opslag en -distributie van medicatie. De wagen dient overzichtelijk, afsluitbaar en hygiënisch te zijn. Een ergonomisch gebruik voor de medewerkers staat bij ons centraal, het is dus belangrijk dat de wagens efficiënt in te delen zijn maar ook licht in gebruik.

Klinische medicijnwagens

Met de medicijnwagens van Praticima heeft Medifix een uniek product in huis vanwege de functionele, praktische en ruimtebesparende mogelijkheden. Door de klinische uitstraling zijn deze wagens toepasbaar binnen alle zorgsectoren. De wagens zijn helemaal zelf samen te stellen en daardoor zowel als verband- als medicijnwagen te gebruiken. Het modulaire ontwerp wordt ontwikkeld en geproduceerd in Frankrijk.

De ISO wagens en SQ trolleys van Insausti hebben eveneens een klinische uitstraling en zijn perfect toepasbaar binnen alle disciplines van het ziekenhuis. De kracht van Insausti is het innovatieve design, bedacht vanuit Spanje in samenwerking met health professionals wereldwijd. Vooral de zelfsluitende en volledig uittrekbare laden zijn uniek in de markt.

De wagen is eenvoudig manoeuvreerbaar, goed te reinigen en te desinfecteren. De ISO wagen is leverbaar in vijf frisse kleuren en de kleinere SQ trolley in blauw en wit.

Huiselijke medicijnwagens

Dan hebben we ook nog de keuze voor medicijnwagens in warme houttinten. Iedere wagen van Pharmasafe® heeft een huiselijke uitstraling en is uitermate geschikt voor medicijn opslag en –distributie binnen zorginstellingen, revalidatiecentra en klinieken. De Pharmasafe® productlijn wordt in eigen beheer vanuit Nederland geproduceerd waardoor een klantspecifieke indeling en uitstraling mogelijk is. Iedere wagen is uniek en afgestemd op de wensen en behoeften van de klant.

Medische trolleys voor het ziekenhuis