Medifix

Leverancier in medisch meubilair en zorgproducten

Kom kennismaken met ons tijdens Zorgtotaal 2022

Van 13 t/m 18 juni 2022 vindt de eerste LIVE editie van de Dutch Health Week plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Dit is het grootste en meest inspirerende evenement voor gezondheid en zorg.

Het thema van de week: Maak het verschil, samen werken aan gezondheid.

Tijdens de Dutch Health Week kun je tientallen sessies over de toekomst van de Nederlandse gezondheidszorg volgen, netwerken, elkaar inspireren én verder helpen. Maar het is ook de week waarin de beurzen Support, Zorg & ICT en Zorgtotaal samenvallen.

Medifix is aanwezig op Zorgtotaal van 14 t/m 16 juni. Wij laten hier onze expertises zien en maken graag kennis met je. Bezoek ons in Hal 3 op stand 03.C089. Wil je zeker weten dat we tijd voor je hebben? Maak dan alvast een afspraak met een van onze accountmanagers door te mailen naar info@medifix.nl.

Wat is nou de Dutch Health Week?
Stel je een plaats voor waar alle professionals uit zorg en life sciences samen komen. Een plek waar pioniers, denkers en doeners hun kennis en ervaring delen. Waar hoogwaardige innovaties worden gepresenteerd. Waar zorg begint bij gezondheid en waar oplossingen domeinen overstijgen. Waar je ontmoet, leert, inspireert, samenwerkt en zaken doet. Een plek dus waar gewerkt wordt aan uitmuntende en toegankelijke zorg en gezondheid voor iedereen.

Kom kennismaken met ons tijdens Zorgtotaal 2022