Medifix

Leverancier in medisch meubilair en zorgproducten

Vacature Logistiek medewerker

Medifix B.V. is dé specialist op het gebied van twee concepten: medicatieopslag & -distributie en dagbehandeling. Binnen deze twee concepten bieden wij de beste en meest innovatieve oplossingen met exclusieve producten. Ons assortiment bestaat o.a. uit medische wagens en kasten, weegsystemen, onderzoeksbanken, behandelstoelen, en (bed)schermen. Dit wordt aangevuld met een uitgebreid aanbod aan zorgproducten. Vanuit ons zusterbedrijf Malsch B.V. leveren wij hoogwaardige verpleegbedden. 

Wij zijn er voor álle segmenten binnen de gezondheidszorg. Wij gaan altijd uit van de unieke situatie van de klant en bieden maatwerk en een persoonlijke benadering. Door de inzet van onze kennis en expertise dragen wij bij aan kwalitatief goede zorg. 

Dit realiseren wij iedere dag met een team van 15 enthousiaste collega’s. Samen werken wij aan een hoge klanttevredenheid, professionele adviezen op maat en perfecte service. 

Wil je graag deel uitmaken van dit team? Lees dan snel verder.

Voor ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste:

Logistiek medewerker (fulltime)

Onze afdeling logistiek bestaat uit twee onderdelen. We hebben een magazijn, waar de inkomende en uitgaande goederenstroom wordt geregeld en de ritten worden gepland. 

Daarnaast hebben we een werkplaats waar onze eigen Pharmasafe® productlijn van medicijnwagens- en kasten worden geassembleerd, overige producten gereed gemaakt worden voor aflevering aan de klant en kleine reparaties worden gedaan. 

Als logistiek medewerker ben jij verantwoordelijk voor de inkomende- en uitgaande goederen en het magazijnbeheer. Je zorgt dat alle vlekkeloos verloopt, houdt het overzicht en zorgt ervoor dat het magazijn er piekfijn uitziet. Je werkt ook mee bij het assembleren en gereedmaken van de producten en helpt ook mee met het bezorgen als het nodig is. Je haalt voldoening uit deze afwisseling. Het is een zelfstandige functie met veel ruimte voor eigen inbreng en initiatief. 

Jouw profiel: 

 • Minimaal MBO diploma niveau 4, richting logistiek. Óf dit niveau verkregen door aantoonbare werkervaring; 
 • Kennis van logistieke processen en magazijninrichting;
 • Je kunt logisch denken, lost ad-hoc knelpunten snel op en kunt goed schakelen;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • In het bezit van een rijbewijs B;
 • Technisch inzicht;
 • Affiniteit met de zorgmarkt;
 • Klantvriendelijk en servicegericht.

Wij bieden jou: 

 • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, 25 vakantiedagen, goede reiskostenvergoeding en companybonus. 
 • Interne producttrainingen en mogelijkheid jezelf te ontwikkelen; 
 • Een afwisselende werkweek die voorbij vliegt; 
 • Enthousiaste collega’s in een hecht team. 

Geïnteresseerd?

Spreekt deze functie en ons bedrijf je aan? Mail dan je motivatiebrief met CV naar onze HR Manager, Kim Roelofsma: kroelofsma@medifix.nl. 

Wil je meer duidelijkheid over de inhoud van deze functie, neem dan contact op met Kim Roelofsma, HR Manager, op het nummer 013 – 5 11 11 11.