Bekijk het gehele assortiment

 • Nieuw: Insausti medicijn- en verpleegwagens

  Nieuw: Insausti medicijn- en verpleegwagens

  Naast ons bestaande assortiment van medicijn- en verpleegwagens bieden we nu ook een compleet nieuwe lijn aan van moderne trolleys van Insausti voor medicijnen, verband, bloedafname, noodhulp en anesthesie.

 • Dag van de Medicatieveiligheid 2018

  Dag van de Medicatieveiligheid 2018

  Op 20 maart zullen wij aanwezig zijn tijdens het congres Dag van de Medicatieveiligheid 2018 in ReeHorst, Ede. Medifix laat hier o.a. haar eigen Pharmasafe productlijn zien, zoals onze kasten, wagens en medicatie retourbox.

 • Hoe correct te reinigen en zorgen voor de bekleding van de Novak M behandelbank

  Hoe correct te reinigen en zorgen voor de bekleding van de Novak M behandelbank

  Het leer is zeer goed bestand tegen bloed, urine, ontsmettingsmiddelen, zout water, UV-stralen, micro-organismen en schimmels. Om de levensduur van uw tafel / bank te verlengen, raden wij u ten zeerste aan om deze belangrijke tips voor het schoonmaken te volgen:

 • Bytec producten bij Medifix te koop

  Bytec producten bij Medifix te koop

  Ondanks goede praktijken op het gebied van handhygiëne, zijn infecties die tijdens ziekenhuisopnames worden opgedaan de meest voorkomende complicatie van de gezondheidszorg en een ernstige bezorgdheid voor de patiëntveiligheid.

  Bytec voorziet in de behoeften aan infectiebeheerding in ziekenhuizen en klinische omgevingen. 

 • NIEUW: Silentia ARTPANELS™

  NIEUW: Silentia ARTPANELS™

  Ontdek de Silentia ArtPanels™. Laat je ogen de heuvels en velden volgen. Let op hoe de dieren leven geven aan het landschap. Koeien kauwden stil. De boer ploegt het veld. Ontspan terwijl je de vele details ontdekt en focus een beetje weg van de ziekenhuisapparatuur.

 • 3 Clavia FCD I-line behandelstoelen geleverd aan Medisch Centrum Leeuwarden

  3 Clavia FCD I-line behandelstoelen geleverd aan Medisch Centrum Leeuwarden

  Medifix heeft voor de uitbereiding van de Spoed Eisende Hulp bij Medisch Centrum Leeuwarden een aantal Clavia FCD I-line behandelstoelen mogen leveren.

 • Medifix vernieuwd assortiment medische matrassen

  Medifix vernieuwd assortiment medische matrassen

  Wij zijn trots te mogen aankondigen dat wij onlangs een samenwerkingsverband zijn aangegaan met matrassenfabrikant Sampli (België) en hen exclusief mogen vertegenwoordigen als leverancier binnen Nederland.

 • Diakonessenhuis Zeist kiest voor MediMove Plus en Pura dagbehandelstoelen

  Diakonessenhuis Zeist kiest voor MediMove Plus en Pura dagbehandelstoelen

  Het Diakonessenhuis in Zeist heeft 16 MediMove Plus behandelstoelen en twee Pura dagbehandelstoelen aangekocht via Medifix. De reden hiervan was dat de huidige stoelen aan vervanging toe waren. De Pura stoelen zullen worden ingezet op afdeling Dagbehandeling B3, 10 MediMove stoelen op Behandelkamer A3 en 6 MediMove stoelen gaan naar het OK Dagcentrum.

 • Tjongerschans blij met alternatief voor bedgordijnen

  Tjongerschans blij met alternatief voor bedgordijnen

  Het gebruik van het plafondtillift systeem in combinatie met onze bedgordijnen kostte mijn personeel steeds meer kracht en bracht ook extra ongemak met zich mee doordat we het systeem telkens over de plafond rails moesten drukken. Daarom zijn we destijds op zoek gegaan naar een alternatief en kwam ik op de Zorgtotaal beurs in aanraking met Medifix en de bedschermen van Silentia. 

 • Stretcher X wint Red Dot design award 2017

  Stretcher X wint Red Dot design award 2017

  Wij zijn trots te mogen aankondigen dat onze Stretcher X de Red Dot Design award 2017 in de categorie "high design quality" heeft gewonnen. De jury bestond uit 40 onafhankelijke ontwerpers, ontwerp professors en gespecialiseerde journalisten die deze innovatie beoordeelden tussen meer dan 5500 aanmeldingen uit 54 landen ter wereld.